Παχατουρίδης: Θα παραμείνω αντιμνημονιακός. Πρόβλημα της ΝΔ… αν θα με στηρίξει

Νέα δεδομένα διαμορφώνει στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής, η σημερινή συνέντευξη του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη στο ραδιόφωνο του “Real Fm” και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου.

Ο κ. Παχατουρίδης προβλέπεται τις τελευταίες μέρες ως ο επικρατέστερος για να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής απέναντι στη Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, με την υποστήριξη

της Νέας Δημοκρατίας, διατηρεί ωστόσο τις θέσεις του κατά του Μνημονίου, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι θέτει όρους που δεν κάνουν τη Συγγρού να… ενθουσιάζεται, αναφορικά με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του.

Σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου στο ραδιόφωνο του “Real Fm”, ο Ανδρέας Παχατουρίδης προανήγγειλε τη συγκρότηση ενός αντιμνημονιακού ψηφοδελτίου, προσθέτοντας ότι μια πιθανή υποψηφιότητά του θα είχε αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά και θα ήταν ανεξάρτητη.

Στην ερώτηση μάλιστα που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι, για το ενδεχόμενο στήριξής του από τη Νέα Δημοκρατία, ο Ανδρέας Παχατουρίδης απάντησε με νόημα: “Το πρόβλημα θα είναι δικό τους”.

Keywords
Τυχαία Θέματα