Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Irish games

Χθεσινός απολογισμός: πιο Βατερλώ και από το Βατερλώ χθες. Οταν «παίζεις» με μεγάλες αποδόσεις είναι όλα στο πρόγραμμα. Ε, μια κακή ημέρα ύστερα από ένα σερί ταμείων ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Πέρασαν (μόνο…0 το over στο Κάλμαρ – Εστερ (1.90), το 1 ημίχρονο της Ελφσμποργκ (1.67) και το Χ ημίχρονο της Σιριάνκα (2.05).

Η θεωρία του 20ευρου: σε 10 ματς και 3 fun bets πονταρίστηκαν (200+30) 230 ευρώ και «γύρισαν» 116,7 ευρώ.

Στοιχηματική βάση η Ιρλανδία σήμερα, αλλά γενικώς η ημέρα δεν είναι για… πολλά πολλά! Σε 3.000 λέξεις ανέλυσα τα έξι

σημερινά ματς στο kingbet.net και η κατάληξη ήταν:

Λίμερικ – Σλίγκο Ρόβερς: διπλό. Ο ενθουσιασμός των νεοφώτιστων της Λίμερικ σταδιακά παραχωρεί τη θέση του σε μια ασταθή ομάδα που δεν αποδίδει το επιθετικό και… ατημέλητο ποδόσφαιρο των πρώτων αγωνιστικών. Συν ότι προέκυψαν πάρα πολλά προβλήματα με τόσους αμφίβολους που έχει για απόψε. Και απέναντί της τίθεται η χωρίς περιθώρια για γκέλες Σλίγκο που προφανώς διανύει μια μίνι «κοιλιά» αλλά οι ίδιοι παίκτες είναι που μπήκαν στη χρονιά με οκτώ σερί νίκες.

Μποέμιαν – Σεντ Πάτρικς: ισοπαλία με ρίσκο. Ντερμπάκι το ματς. Η φόρμα των «πατς» και η παράδοση εκεί (0-4-2 από το 2009, 0-4-4 ανεξαρτήτως έδρας στα τελευταία 8) οδηγούν το μυαλό νομοτελειακά στο διπλό που οριακά κινείται άνω του 1.50 (μόλις 1.40 στο κουπόνι). Και προφανώς τέτοιες αποδόσεις δεν ποντάρονται στην Ιρλανδία. Πάντως η Μποέμιαν έδειξε ψυχικά αποθέματα στο τελευταίο ματς, που ήταν επίσης ντέρμπι, και μια ισοπαλία (με το εύλογο ρίσκο) δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.

Μπρέι – Ντροχέντα: και διπλό και over. Φύσει επιθετική ομάδα η Ντροχέντα, με –νομοτελειακά- αμυντικά κενά, δικαίως φαβοριτίζεται κοντά στο 2.00 ενάντια σε μια Μπρέι που κάνει την ανάγκη… φιλότιμο και παίζει με πάθος. Αλλά ως πότε θα κρύβει έτσι τις αδυναμίες της; Δεν αρκεί πάντα.

Ντάνταλκ – Γιου Σι Ντι: διπλό… fun bet σε ένα. Τι εννοώ; Η άκρως επιθετική Ντάνταλκ κόντρα στην εσχάτως… φοβερά βελτιωμένη Γιου Σι Ντι. Ο άσος του 1.53 (μόλις 1.40 στο κουπόνι) δεν λέει κάτι πάντως, σε πιο special bets θα πήγαινα σε Χ ημίχρονο 1 τελικό (0-4-3 έχει εντός στα ημίχρονα η Ντροχέντα!) και σκορ στο 2-3 γκολ.

Ντέρι – Κορκ: over και 2-3 γκολ. Στο 1.55 κυκλοφορεί ο άσος, στο 1.61 τον ανεβάζει η ιρλανδική εταιρεία και υπάρχει αλλαγή δεδομένων με την παρουσία τελικά στην ενδεκάδα της Ντέρι του γκολτζή Πάτερσον αλλά και τα πολυάριθμα προβλήματα αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας της γηπεδούχου. Η Κορκ εκτός έδρας είναι άκρως επικίνδυνη αλλά η Ντέρι διαθέτει ποιότητα και επιθετική αποτελεσματικότητα. Αναζητώντας μεγαλύτερες αποδόσεις πλην του άσου, προτιμώ το over αλλά οριακά στο 2-3 γκολ (2-1, 1-2, 3-0;).

Σάμροκ Ρόβερς – Σέλμπουρν: over και Χ ημίχρονο 1 τελικό. Λογικό αλλά… αστείο το διαδικτυακό 1.22 του άσου. Η Σέλμπουρν παραπαίει και έχει ελλείψεις άρα το over δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, σε πιο ειδικά στοιχήματα ο άσος με χάντικαπ 1 γκολ που ανέρχεται στο 1.82 δεν είναι κακός. Παντως εκτός έδρας η Σέλμπουρν ήταν ισόπαλη σε 4 από τα 7 ημίχρονα, οπότε προσφέρεται για fun bet.

Εκτός Ιρλανδίας, το πρώτο γερμανικό μπαράζ προσφέρεται για άσο, η Οσναμπρικ έχει έδρα, ψυχολογία, ενθουσιασμό ενώ στη Δρέσδη έχει επικρατήσει… μελαγχολία. Στη Ligue 2, ενδιαφέρον έχει το Λαβάλ – Σατορού όπου η Λαβάλ σώζεται ακόμα και με ισοπαλία. Αδιάφορη βαθμολογικά η Σατορού, και ισοπαλία πόνταρα και 1 ημίχρονο Χ τελικό. Τέλος, στο «Ντόμναρσβαλεν» παίζει η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας ονόματι Μπράγκε με την ασταθή αλλά ποιοτική Ασίρικα. Διπλό με πιθανώς ισοπαλία στο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα