ΠΑΣΟΚ: Επικίνδυνη για τη Δημοκρατία η Χρυσή Αυγή

Με αφορμή τα τελευταία περιστατικά που εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή, ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η Χρυσή Αυγή επιβεβαιώνει κάθε μέρα το πόσο επικίνδυνη είναι για τη Δημοκρατία στη χώρα μας.

Η

παρουσία της στην προανακριτική επιτροπή είναι απλώς μια λίγο πιο ήπια παρουσία από αυτή που επιδεικνύει κάθε μέρα στις γειτονιές και τους δρόμους της πατρίδας μας.

Η Χρυσή Αυγή «κατάφερε» σε μια εβδομάδα να απειλήσει από την επίσημη ιστοσελίδα της οργάνωση που υποστηρίζει πρόσφυγες, να επιτεθεί στην Εθνική Επιτροπή των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και να στοχοποιήσει τον πρόεδρο της, να επιτεθεί σε εκδήλωση μαρτύρων του Ιεχωβά, να καταστρατηγήσει για ακόμα μια φορά τον όρκο του Ιπποκράτη, να επιτεθεί σε διαδηλωτές του ΚΚΕ κλπ.

Σήμερα αποκαλύπτεται η σχέση της με ανθρώπους που έχουν πρόσβαση σε έγγραφα του Λιμενικού Σώματος, καθώς αφίσες με συνθήματα της Χρυσής Αυγής τυπώθηκαν σε έγγραφα του Λιμενικού Σώματος και τοιχοκολλήθηκαν στο ΤΕΙ Πειραιά.

Τα Σώματα Ασφαλείας έχουν καθήκον να προστατεύουν όλους τους κατοίκους της χώρας. Η καταγγελία πρέπει να διερευνηθεί και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου υπάρχουν.

Η απάντηση της δημοκρατίας και της οργανωμένης Πολιτείας στο φασισμό είναι η τήρηση του νόμου».

Keywords
Τυχαία Θέματα