Ο Πούτιν προειδοποίησε σε διάγγελμά του τη Δύση

Στο πρώτο του διάγγελμα προς το ρωσικό λαό μετά την επιστροφή του στην προεδρία της χώρας του για μια νέα, εξαετή αυτή την φορά, θητεία, ο Vladimir Putin προειδοποίησε τη Δύση να πάψει να αναμειγνύεται στις εσωτερικές υποθέσεις της Ρωσίας.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, που, κατά τον περασμένο χρόνο, κατηγόρησε τις ΗΠΑ αλλά και άλλες ξένες κυβερνήσεις ότι παρείχαν στήριξη

στη ρωσική αντιπολίτευση ώστε να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών, υποστήριξε σήμερα ότι συμπατριώτες του που λαμβάνουν χρήματα από το εξωτερικό, θα πρέπει να αποκλείονται από την πολιτική. Παράλληλα, ενώπιον εκατό καλεσμένων στο Κρεμλίνο, ο Putin απαίτησε την «αναγέννηση της εθνικής υπερηφάνειας», κάτι για το οποίο θεωρεί απαραίτητη την ενδυνάμωση των ηθικών και πνευματικών θεμελίων της ρωσικής κοινωνίας.

Εξωτερικοί παρατηρητές, όπως μεταδίδουν τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης που είναι συνήθως αυστηρά προς τον Ρώσο Πρόεδρο, επέκριναν το διάγγελμα του Vladimir Putin, θεωρώντας ότι αποτελούνταν από λόγια άνευ ουσιαστικού περιεχομένου, στερούμενο συγκεκριμένων πρωτοβουλιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα