Ο Παντελής Θαλασσινός επιστρέφει στη σκηνή του Ρυθμού

Έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τις ζωντανές εμφανίσεις, ο Παντελής Θαλασσινός επιστρέφει στη σκηνή του Ρυθμού (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη), στις 15 και τις 16 Απριλίου, και ξεκινάει την ανοιξιάτικη περιοδεία του, παρουσιάζοντας «τα 10 τραγούδια της Ελπίδας», από τον νέο του δίσκο, που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Πρόκειται για μία μουσική συνάντηση με καινούρια τραγούδια, διάσπαρτα, ανάμεσα στα ήδη γνωστά που τον έχουν καταξιώσει ως δημιουργό και ερμηνευτή. Τραγούδια που συνδέουν ανατολή και δύση και ήχους άλλων εποχών αναμένεται να ερμηνεύσει ο

δημοφιλής καλλιτέχνης. Από τα χρόνια των «Λαθρεπιβατών» της δεκαετίας του ’80, όπου μας τραγούδαγε, με ανοχύρωτο ρομαντισμό «δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω» και «απόψε θα κάνουμε ένα πάρτι» μέχρι «τα σμυρνέικα τραγούδια» και τα «καράβια Χιώτικα», ο Παντελής Θαλασσινός πάντα ξεχώριζε για την ειλικρίνεια του, τον ξεχωριστό του προσωπικό ήχο και το σκηνικό του ήθος.

Με νησιωτική καταγωγή, τόσο από την Χίο όσο και από την Σέριφο, κατάφερνε πάντα να ξεσηκώνει το κοινό του, στις ζωντανές του εμφανίσεις, τόσο μέσα από τις λαϊκότροπες μελωδικές του μπαλάντες, όσο και με κομμάτια που πηγάζουν από την νησιωτική παράδοση. Μετά από μια σχεδόν τριαντάχρονη πορεία στην μουσική το ίδιο αναμένεται να κάνει και στις εμφανίσεις στον Ρυθμό.

Μαζί του παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Γάσιας, βιολί, Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά, Γιώργος Μακρής, γκάιντες, Πάνος Δημητρακόπουλος, κανονάκι και Γιάννης Πλαγιανάκος, μπάσο. Οι τιμές εισιτηρίων ανέρχονται στα 12 € (με μπύρα ή κρασί).

Keywords
Τυχαία Θέματα