Ο Χαν Σόλο, ο Λουκ Σκάιγουοκερ και η πριγκίπισσα Λέια… επιστρέφουν!

Ακουγόντουσαν πολλά τον τελευταίο καιρό για το αν ο Harrison Ford, ο Mark Hamill και η Carrie Fisher, θα επέστρεφαν στους ρόλους τους για τα γυρίσματα του Star Wars 7.

Πριν μερικές ημέρες η Fisher επιβεβαίωσε τη συνεργασία με τη Disney (στην οποία ανήκει πλέον η Lucasfilm) η οποία θα αναλάβει τη νέα

τριλογία της επικής γαλαξιακής ιστορίας. Φαίνεται όμως πως σε μια συνέντευξη που έδωσε ο George Lucas στο Bloomberg Businessweek, αποκάλυψε χωρίς να το θέλει ότι και οι άλλοι δύο stars έχουν ήδη συμφωνήσει και υπογράψει τα συμβόλαιά τους. «Ίσως δεν θα έπρεπε να το λέω αυτό», βιάστηκε να διορθώσει ο Lucas, «ίσως να ήθελαν οι ίδιοι να το ανακοινώσουν με διαφορετικό τρόπο αλλά είμαστε σε διαπραγματεύσεις μαζί τους».

Ο Harrison Ford ο οποίος ήδη βρίσκεται στα πλατό του «Anchorman: the legend continues» με τον επίσης κωμικό Will Ferrell, εξακολουθεί να μην μιλάει πολύ για τη συγκεκριμένη συνεργασία, παρόλο που οι φήμες τον θέλουν να ξαναφοράει πολύ σύντομα το κοστούμι του Han Solo.

Ο Mark Hamill δηλώνει ότι ναι μεν ο Lucas τον έχει προσεγγίσει αλλά καμία υπογραφή δεν έχει μπει ακόμη από την πλευρά του. Αναφέρει ότι όλα βρίσκονται σε στάδιο συζητήσεων προς το παρόν κι ότι ο ίδιος δήλωσε στον Lucas ότι αυτό που θα ήθελε θα ήταν να λάβουν μέρος στην ταινία και όλοι οι υπόλοιποι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας κι όχι μόνο οι τρεις πρωταγωνιστές.

Η απάντηση του Lucas πάντως ήταν ότι αν οι ίδιοι δεν δεχθούν να ενσαρκώσουν ξανά τους ρόλους τους, δεν θα ψάξουν να βρουν αντικαταστάτες. Απλά οι ρόλοι θα διαγραφούν από το σενάριο.

Εμείς απλά αναμένουμε και ελπίζουμε….!

Keywords
Αναζητήσεις
star wars 7 hans solo κι λουκ και λέια
Τυχαία Θέματα