Η Δούρου “βασάνισε” Άρη και Σαχινίδη

Καλεσμένη στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη ήταν σήμερα η Ρένα Δούρου. Και… εμπνεόμενη από την Ημέρα της Γυναίκας, δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα να… στριμώξει πολιτικά τόσο τον Άρη Σπηλιωτόπουλο όσο και τον Φίλιππο Σαχινίδη, που εκπροσώπησαν αντίστοιχα τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, στη συζήτηση για την πολιτική επικαιρότητα.

Η βουλευτής Β’ Αθηνών

του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αναφέρθηκε στα αδιέξοδα της πολιτικής της κυβέρνησης, δίνοντας έμφαση στην προοπτική απολύσεων υπαλλήλων του δημοσίου τομέα, που θα έχουν άμεσες, ολέθριες συνέπειες για την ιδιωτική οικονομία, καθώς θα αποδυναμώσουν περαιτέρω την αγοραστική δυνατότητα των πολιτών, και θα αυξήσουν την ανεργία, σε μια εποχή κατά την οποία ο ιδιωτικός τομέας αδυνατεί να κάνει βήματα μπροστά.

Η Ρένα Δούρου εστίασε πολλές φορές στο γεγονός ότι, τόσο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος όσο και ο Φίλιππος Σαχινίδης έχουν “βαρύ” παρελθόν, καθώς αμφότερος διετέλεσαν υπουργοί των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα