Ο George Michael επέστρεψε στο Λονδίνο

Ο διάσημος τραγουδιστής George Michael επέστρεψε στο Λονδίνο έπειτα από πληροφορίες που τον ήθελαν να νοσηλεύεται επί δύο μήνες σε κλινική αποκατάστασης, στην Αυστραλία.

Ο 49χρονος τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε εισαγωγή στην υπερπολυτελή κλινική από τον περασμένο Φεβρουάριο κι έμεινε μέσα για τους δύο τελευταίους μήνες προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει, μεταξύ άλλων προβλημάτων και τα θέματα ψυχολογικών ανησυχιών που αντιμετώπιζε.

Στο πλευρό του ήταν ο σύντροφός του, Fadi Fawaz, ο οποίος έμενε σε μία από τις κατοικίες της κλινικής, στο

Byron Bay. Η εξαφάνιση του George Michael από τη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα, είχε κάνει το κοινό του να πιστεύει ότι είχε πεθάνει, μιας και ο λογαριασμός του στο Twitter είχε να ανανεωθεί εδώ και μήνες.

Τα συγκεκριμένα νέα έρχονται ν’ ακολουθήσουν εκείνα του 2011, όπου ο τραγουδιστής κινδύνευσε πολύ σοβαρά να χάσει τη ζωή του από πνευμονία. Αν και είχε εμφανιστεί στην περσινή τελετή λήξης των Ολ. Αγώνων, ο καλλιτέχνης ακύρωσε όλες του τις προγραμματισμένες συναυλίες τον Οκτώβρη που μας πέρασε, για να αντιμετωπίσει τα θέματα με την υγεία του.

Μιλώντας τότε είχε δηλώσει: “Οι γιατροί μου είχαν συστήσει να ακολουθήσω ειδική θεραπεία αλλά εγώ πίστευα ότι το να γράφω μουσική και να δουλεύω θα με βοήθαγε περισσότερο. Έκανα λάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα