Τατσόπουλος: «Δώστε μας τα κλειδιά να σταματήσουμε την αιμορραγία»

Το «δώστε μας τα κλειδιά» του Αλέξη Τσίπρα σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real fm, λέγοντας πως έχει τη σημασία του «δώστε μας τα κλειδιά να σταματήσουμε την αιμορραγία». «Να σταματήσουμε την αιμορραγία της οικονομίας και τον φαύλο κύκλο των μέτρων που συντηρούν την ύφεση», ανέφερε ο κ. Τατσόπουλος.

Ο

βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως μια πρώτη κίνηση για να σωθεί η Ελλάδα είναι η διενέργεια εκλογών, τονίζοντας βέβαια πως μετά ο δρόμος θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Επεσήμανε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνη της και γι’ αυτό θα πρέπει να συμμαχήσει με τις άλλες χώρες του νότου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος από γερμανικές τράπεζες, το οποίο διέρρευσε τις προηγούμενες μέρες στον τύπο, και σχολίασε πως παρόλα αυτά η Γερμανία «μας σηκώνει και το δάχτυλο». Τέλος, ο κ. Τατσόπουλος αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται να μεταφερθούν τα κεφάλαια από το νότο στον βορρά της Ευρώπης, λέγοντας πως αν γίνει αυτό «θα έρθει μετά ο Τσίπρας ως Ιησούς Χριστός να σώσει τα πάντα» ;

Keywords
Τυχαία Θέματα