Η Adele επιστρέφει στο στούντιο για ηχογράφηση

Έπειτα από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα ξεκούρασης κι αφού συγκέντρωσε τόσα και τόσα βραβεία για το τελευταίο album της ‘21’, η Adele φαίνεται πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στο στούντιο.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι από ευχάριστα γεγονότα για την τραγουδίστρια μιας και τον περασμένο Οκτώβρη απέκτησε το πρώτο της παιδί και τον περασμένο Ιανουάριο βραβεύτηκε με το Oscar καλύτερου τραγουδιού για το πασίγνωστο ‘Skyfall’.

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το δεύτερο album της

‘21’, οι απαιτήσεις για την επόμενη δουλειά της δείχνουν να είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Γι’ αυτό το λόγο η Adele έχει επιλέξει να έχει ‘στο τιμόνι’ αυτή τη φορά δύο από τους μεγαλύτερους παραγωγούς/μουσικούς της βρετανικής μουσικής βιομηχανίας. Οι James Ford και Kid Harpoon, οι οποίοι έχουν δουλέψει στο παρελθόν με ονόματα όπως οι Florence and the Machine, Arctic Monkeys και Jessie Ware, έχουν αναλάβει την δημιουργία του νέου album της διάσημης τραγουδίστριας.

Μία πηγή αναφέρει ότι η Adele θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της και προσπαθεί η επόμενη δουλειά της να έχει περισσότερο ‘νεύρο’ από τις προηγούμενες και να περνάει περισσότερα αισιόδοξα μηνύματα από των προηγούμενων τραγουδιών της.

«Η ομάδα που έχει αναλάβει το album θεωρείται απ τις καλύτερες και η Adele είναι σίγουρη ότι θα κάνουν ότι μπορούν προκειμένου η νέα δουλειά να έχει την επιτυχία των προηγουμένων, μιας κι ο κόσμος θα ανυπομονεί να την ακούσει», δηλώνει η πηγή.

Η Adele κυκλοφόρησε το ‘21’ το 2011, τρία χρόνια μετά την πρώτη της δουλειά ‘19’. Αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, λογικά το νέο album θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν κι αυτό το album πάρει την ονομασία του από την ηλικία της τραγουδίστριας όπως είχε κάνει στα δύο προηγούμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα