Μιχελάκης: Οι επικίνδυνες ιδέες δεν αντιμετωπίζονται με διατάγματα

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm, ο βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, σχετικά με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο σχολίασε μεταξύ άλλων ότι «η συζήτηση είναι σε λάθος βάση και θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα».

Αρχικά ο κ. Μιχελάκης τόνισε «Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα στη συνοχή της κυβέρνησης από τα τρία κόμματα που την στηρίζουν με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Το υπέρτερο καλό δεν αμφισβητείται από κανέναν» και συμπλήρωσε:

«Νομίζω

ότι κανένας δεν πιστεύει ότι με διατάγματα μπορούν να αντιμετωπίζονται ιδέες ακραίες και επικίνδυνες. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι όπου προσπάθησαν να εφαρμοστούν τέτοιες λογικές, τα αποτελέσματα ήταν αντίθετα».

Ο βουλευτής επικρατείας αποκάλυψε πως: «Μια ακραία κακουργηματική πράξη, αυτόφωρη, δεν καλύπτεται από την βουλευτική ασυλία».

«Θεωρώ ότι το θέμα τις Χρυσής Αυγής, είναι πάρα πολύ σοβαρό για να παίζουμε μικροκομματικά παιχνίδια. Αυτό είναι ένα ανόητο παιχνίδι», υποστήριξε ο κ. Μιχελάκης και κατέληξε: «Εάν πάμε στη θεωρεία του πολιτικά ορθού, ενός πράγματος το οποίο θα έχει ένα μέτρο για το τι είναι πολιτικά ορθό, καταλαβαίνετε ότι ανοίγουμε τον ασκό του Αιόλου. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε, ότι στην Ελλάδα έχουμε πρόβλημα εφαρμογής των νόμων. Νομίζω ότι η συζήτηση είναι σε λάθος βάση και θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα