Τατσόπουλος: Το αντιρατσιστικό θα πάει στις καλένδες

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM εξέφρασε την άποψη ότι το αντιρατσιστικό «θα πάει στις καλένδες».

«Υπάρχουν πολλές πληροφορίες ότι θα το πάνε στις καλένδες – ή για τον Αύγουστο ή για του Αγίου Ποτέ. Αυτό συνδυάζεται με ένα κλείσιμο του ματιού της Ν.Δ. – γιατί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αντιδρούν και λένε «φέρτε το τώρα», δεν μπορώ να τους βάλω στα ίδια –

(προς τη Χρυσή Αυγή)», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Γι’ αυτό έρχεται αυτός ο νόμος. Διότι είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι και πρώτοι σε ρατσιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη. Επειδή η Ν.Δ. της αρέσει να κλείνει το μάτι, γιατί σκέπτεται ότι αύριο η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι τρίτο κόμμα, θέλει να αφήνει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανοιχτό με μια ομάδα», πρόσθεσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τατσόπουλος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα χωρίς να αναθεωρηθεί η συνθήκη «Δουβλίνο 2»

. «Να αναθεωρηθεί άμεσα. Να φτιάξουμε ανθρώπινες συνθήκες ή να μην στοχοποιούμε αυτούς τους ανθρώπους – γιατί δεν είναι εγκληματίες – αντί να δημιουργούμε την ψευδαίσθηση ότι άμα τους πετάξουμε στη θάλασσα θα αλλάξει η οικονομία και θα βρούμε δουλειά»,

Ερωτηθείς για τις επικρίσεις του Θόδωρου Πάγκαλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Ζίζεκ, ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης «πάσχει από μία ασθένεια που ονομάζεται επιλεκτική αμετροέπεια».

Σε ό,τι αφορά στις συστάσεις περί ευπρεπούς ενδυμασίας των βουλευτών, ο κ. Τατσόπουλος τόνισε ότι ο ίδιος δεν δίνει καμία σημασία στο «dress code».

Keywords
Τυχαία Θέματα