Κινέζος βρήκε το πατρικό του μέσω Google Maps 23 χρόνια μετά

Ένας 28χρονος Κινέζος ο Λούο Γάνγκ, μετά από 23 ολόκληρα χρόνια κατάφερε να εντοπίσει το πατρικό του σπίτι μέσω φωτογραφιών από το Google Maps!

Ήταν το 1990 όταν ο 5χρινος τότε Λούο, έπεσε θύμα απαγωγής στην πόλη Γουάν Αν της Κίνας. Οι απαγωγείς του τον μετέφεραν στην επαρχία Φουγιάν, περίπου 1.500 χιλιόμετρα μακριά, όπου μεγάλωσε μακριά από την οικογένειά του.

Ωστόσο, ο Λούο πάντα θυμόταν ότι στο μέρος όπου έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του, υπήρχαν δύο χαρακτηριστηκές γέφυρες. Έτσι σχεδίασε ένα χάρτη της

πόλης του τον οποίο ανάρτησε στην κινέζικη ιστοσελίδα «Bring Lost Babies Home», η οποία επικεντρώνεται στον εντοπισμό παιδιών που έχουν χαθεί από τις οικογένειές τους. Σύντομα, ένας εθελοντής έγραψε στον Λούο ότι ένα ζευγάρι είχε χάσει τον γιο του πριν από 23 χρόνια στη μικρή πόλη Γουάν Αν.

Έτσι ο Λούο εξετάζοντας προσεκτικά τις φωτογραφίες της πόλης στο Google Maps, εντόπισε τις δύο γέφυρες και όταν σιγουρεύτηκε ότι η Γουάν Αν ήταν η πόλη όπου γεννήθηκε, ήρθε σε επικοινωνία με τους γονείς του.

Η οικογένεια ενώθηκε ξανά, 23 χρόνια μετά την απαγωγή του. Ο Λούο δήλωσε στην κινέζικη εφημερίδα South China Morning Post: «Κάθε ημέρα πριν πάω για ύπνο, πίεζα τον εαυτό μου να ξαναζήσει το διάστημα που πέρασα ως μικρό παιδί στο παλιό μου σπίτι. Έτσι αισθανόμουν ότι δεν θα ξεχνούσα ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα