Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Νορβηγίδες και Δανέζες…

Χθεσινός απολογισμός: ταμείο στο μονό αποδεκτό με goal/goal τη Σαραγόσα (1.66), ταμείο και στη δυάδα με Χ ημίχρονα ΠΑΟΚ (2.20) και Αρσεναλ (2.40), μικρό ταμείο με δυάδα στο Yankee των fun bets με Ρίο Αβε (3.60) και τη βολική ισοπαλία στο Αντερλεχτ – Ζούλτε (4.00)… ε, δεν έχετε παράπονο!

Η θεωρία του 20ευρου: σε 8 ματς (από 20 ευρώ έκαστος) και 4 fun

bets (από 10 αντίστοιχα) πονταρίστηκαν 200 ευρώ και «γύρισαν» 277,2 ευρώ, κέρδος 77,2 ευρώ. Καλά ήταν…

Χωρίς πολλά πολλά, στοιχηματικά για σήμερα απλώς ακολούθησα το ένστικτό μου αγνοώντας πολλές παραμέτρους. Και πάω με:

* Χ ημίχρονο τον «τελικό» παραμονής Χόρσενς – Μπρόντμπι. Δεν βγαίνει από τη στατιστική αλλά από την… κάψα τους σήμερα αφού η Μπρόντμπι σώζεται με Χ ή 2 και η Χόρσενς μόνο με νίκη.

* Χ ημίχρονο τη Μόλντε με τη Ρόζενμποργκ στο Τρόντχαϊμ. Η Μόλντε «σέρνεται» αλλά εκτός έδρας σε 5 ημίχρονα έφερε ισάριθμες ισοπαλίες! Κι ας λήξει ό,τι θέλει…

* Ασο ημίχρονο το Ααλμποργκ – Ράντερς. Μικρός ο άσος για ποντάρισμα, προτιμώ από ημίχρονο αφού η AaB λογικά θα μπει δυνατά.

* Διπλό την Μπέτις με τη Μαγιόρκα. Η Μπέτις την άλλη αγωνιστική υποδέχεται τη Σαραγόσα και με νίκη, ακόμη κι αν ηττηθεί απόψε, θα είναι στο Γιουρόπα Λιγκ. Μην μπερδεύεστε με τη βαθμολογία, η Μάλαγα έχει τιμωρηθεί οπότε η 6η θέση είναι… αόρατη. Η Μαγιόρκα πάει την άλλη Κυριακή στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο και θα γίνει… χαμός. Η Μπέτις νικά είτε απόψε τη Μαγιόρκα είτε την Κυριακή τη Σαραγόσα και, ακόμη κι αν Σεβίλλη και Χετάφε κάνουν το «2 στα 2», πάνε στους 53 με την Μπέτις να είναι στους 55. Ποια θα… διαλέξει να σώσει; Εγώ λέω «Σαραγόσα»…

* Χ την Οντ Γκρένλαντ με την Ααλεσουντ. Τέσσερις ήττες σε ισάριθμες εξορμήσεις έχει η Οντ, με μόνο 1 γκολ ενεργητικό, too much για μια ομάδα καλή να… σέρνεται τόσο. Και η Ααλεσουντ μετά το 7-1 με τη Λίλεστρομ έχασε για… πλάκα στο Μπέργκεν από την Μπραν.

* Χ2 διπλή ευκαιρία στο Χάουγκεσουντ – Σόγκνταλ. Προς τι τέτοιος φαβοριτισμός για τη Χάουγκεσουντ; Δεν κατανοώ… 3-0-1 έχει εντός, μετά την ήττα από τη Σάρπσμποργκ νίκησε οριακά 1-0 τη Βαλερένγκα, η δε Σόγκνταλ άξιζε κάτι παραπάνω από την ήττα με τη Στρόμσγκοντσετ την Πέμπτη και γενικώς εκτός έδρας σκοράρει και παλεύει. Why not?

* Χ στο Τρόμσο – Μπραν. Εντός Μπέργκεν η Μπραν έχει φέτος 6-0-0 και εκτός 0-0-4, κάποια στιγμή η μπίλια θα κάτσει στη μέση και η Τρόμσο επίσης δεν δικαιολογεί τέτοιο φαβοριτισμό με μόλις δύο νίκες φέτος.

Αναλυτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος

https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo

Keywords
Τυχαία Θέματα