Κινδυνεύει με εξοβελισμό η… χαϊδεμένη του Tea Party

Στις προκριματικές εκλογές για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην αναμέτρηση του 2012, η Μισέλ Μπάκμαν πίστεψε ότι θα μπορούσε να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, και να πάει ένα βήμα παραπέρα από τη Σάρα Πέιλιν. Ως “χαϊδεμένη” του Tea Party ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει για τη μετριοπάθειά της, και έτσι δεν αποτέλεσε ποτέ ουσιαστικό πονοκέφαλο για τον Κυβερνήτη Μιτ Ρόμνεϊ.

Ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016, με τον Μπαράκ

Ομπάμα να βγαίνει από το παιχνίδι, και κανέναν από τους δυνητικούς υποψηφίους των Ρεπουμπλικανών, όπως τον Μάρκο Ρούμπιο, τον Ραντ Πολ και τον Κρις Κρίστι να μην πείθει ότι είναι “εκλέξιμος”, ο Μισέλ Μπάκμαν είναι εξαιρετικά πιθανό να δοκιμάσει ξανά την τύχη της.

Πριν από το 2016 ωστόσο, θα πρέπει να… προσπεράσει τον σκόπελο του 2014 και τις Ενδιάμεσες Εκλογές για το Κογκρέσο, καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Δημοκρατικός αντίπαλός της στη Μινεσότα Τζιμ Γκρέιβς έχει το προβάδισμα με 47%-45%.

Ακόμη βέβαια είναι πολύ νωρίς, μέχρι πρότινος ωστόσο οι Δημοκρατικοί δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαν να απειλήσουν σοβαρά τη Μισέλ Μπάκμαν στην έδρα της. Πλέον, τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα