Καμμένος: Στάση πληρωμών των τοκοχρεολυσίων και μείωση φορολογίας

Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στο Βόλο τόνισε την ανάγκη στάσης πληρωμών των τοκοχρεολυσίων και στη συνέχεια πρέπει να μειωθεί η φορολογία στο 8%, όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Την ανάγκη στάσης πληρωμών των τοκοχρεολυσίων επισήμανε σε συνέντευξή του στο Βόλο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας ότι μετά πρέπει να ακολουθήσει μείωση της φορολογίας στο 8%. Μάλιστα ανέφερε

ότι η συγκεκριμένη μείωση πρέπει να έχει συνταγματική ισχύ όπως ο νόμος για τη ναυτιλία.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι η τρόικα είναι υποχρεωμένη να αποζημιώσει τους Έλληνες για την καταστροφή η οποία επήλθε μετά την πολιτική που εφάρμοσε.

«Αν διαβάσει κανείς με προσοχή τις ευρωπαϊκές συμβάσεις, σε περίπτωση που προτείνει η Ευρωπαϊκή Ένωση ή οποιοδήποτε όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέτρα σε μια χώρα και αυτά προκαλούν ζημία της χώρας, είναι υποχρεωμένη να την αποζημιώσει.. Η πολιτική της εσωτερικής υποτίμησης, η πολιτική της ανεργίας, η πολιτική των λουκέτων, είναι η πολιτική αυτή που πρέπει να αλλάξει και οφείλουν να αποζημιώσουν την πατρίδα μας η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Κομισιόν και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Keywords
Τυχαία Θέματα