"Tα άκουσε" ο Βενιζέλος στη Λάρισα (VIDEO)

"Επεισοδιακή" ήταν η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου σε κεντρικό ξενοδοχείο κοντά στο αρχαίο θέατρο της Λάρισας, καθώς έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί απολυμένοι εκπαιδευτικοί και σχολικοί φύλακες, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν. Πρόκειται για ομάδα απολυμένων οι οποίοι εδώ και μήνες (από τότε που ανακοινώθηκε η διαθεσιμότητα) "στοχοποιούν" όποιον κυβερνητικό εκπρόσωπο πηγαίνει στη Λάρισα,

ενώ έχουν εξαπολύσει επιθέσεις κατά των κυβερνητικών βουλευτών της πόλης (Χαρακόπουλος, Σαχινίδης, Κέλλας).

Σειρά είχε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος βρέθηκε στην θεσσαλική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου. Οι συγκεντρωμένοι ήταν έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης, ενώ ζητούσαν συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο. Ωστόσο, η αστυνομία, προκειμένου να αποκλιμακωθεί η ένταση, απώθησε τους συγκεντωμένους λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο, μπροστά από το αρχαίο θέατρο, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Όπως σημειώνει το onlarissa.gr, εν τέλει η αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ παρουσία και του τοπικού βουλευτή Φίλιππου Σαχινίδη, δεν συνέβη το ίδιο όμως με τους εκπαιδευτικούς, καθώς σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο κ. Σαχινίδης, ζήτησαν να συναντηθούν με τον κ. Βενιζέλο παρουσία των τηλεοπτικών φακών.

Για να διαβάσετε τι δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Λάρισα, πατήστε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα