Η “Κατάκτηση του Διαστήματος” στον “Ελληνικό Κόσμο”

Η έκθεση “Η Κατάκτηση του Διαστήματος» από το Αμερικάνικο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης ανοίγει τις πύλες της στους δημοσιογράφους αυτή την Τρίτη 1 Απριλίου και ώρα 12:30 στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Η έκθεση που αποτελεί ίσως την πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα διαστημικά ταξίδια παγκοσμίως θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να εξοικειωθούν με τις διαστημικές αποστολές του παρελθόντος αλλά και του μέλλοντος, να “επισκεφτούν” τη Σελήνη, τους Αστεροειδείς και τον Άρη, αλλά και να ανακαλύψουν με τη βοήθεια των ειδικών τι μας επιφυλάσσει το μέλλον πέρα από τα όρια της γης.

Παράλληλα, θα προβληθεί η νέα ταινία του “Θόλου” με τίτλο “Επιστροφή στη Σελήνη… για πάντα” του Google Lunar XPRIZE.

Το Google Lunar XPRIZE αποτελεί το μεγαλύτερο διαγωνισμό που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη παγκοσμίως και έχει στόχο τη δημιουργία νέων ευκαιριών για την παρουσία ανθρώπων και ρομπότ στo φεγγάρι, καθώς ομάδες από όλο τον κόσμο ανταγωνίζονται για την αποστολή και προσσελήνωση ενός διαστημικού ρομπότ στη Σελήνη, με κίνητρο το πιο μεγάλο βραβείο στην ιστορία: 30 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία που θα προβληθεί στα πλαίσια της έκθεσης παρακολουθεί ακριβώς αυτή τη διαδικασία.

Παρακολουθήστε το video

Για το κοινό η έκθεση είναι διαθέσιμη από τις 22 Μαρτίου.

Τιμές εισιτηρίων:

Ενήλικες: 7 ευρώ

Παιδιά: 4 ευρώ

Οικογενειακό ( 2 ενήλικες 2 παιδιά): 20 ευρώ

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα