Η “επιστροφή” του Άρη στο Twitter

Περισσότερο… ζωηρός σε σχέση με το παρελθόν, εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο Twitter, σε μια προσπάθεια να αξιοποιήσει την παρεμβατική δυνατότητα του συγκεκριμένου social media, για τη στοχευμένη διάχυση πολιτικών μηνυμάτων σε ευρεία κοινά.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του Κώστα Καραμανλή, ανήκει σε εκείνους που… παραμερίστηκαν

τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να μείνει μακριά από κεντρικούς ρόλους, τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο κόμμα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είχε αποτραβηχτεί από την πολιτική επικαιρότητα, εδώ και μερικές εβδομάδες ωστόσο επιχειρεί ένα ιδιότυπο comeback, με δημόσιες παρεμβάσεις και εμφανίσεις στα ΜΜΕ.

Ο προσωπικός λογαριασμός του στο Twitter αποτελεί καθρέφτη αυτής της διαδρομής. Μέχρι σήμερα, για τον Οκτώβριο, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έχει κάνει 6 αναρτήσεις, όσες είχε κάνει συνολικά για τον Σεπτέμβριο. Το προηγούμενο διάστημα, δεν είχε κάνει καμία παρέμβαση τον Αύγουστο, μόλις μια τον Ιούλιο και καμία τον Μάιο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες από τις αναρτήσεις των προηγούμενων μηνών ήταν “διαδικαστικές”, αφορούσαν δηλαδή την προαναγγελία εμφανίσεών του στα ΜΜΕ, και όχι την παράθεση πολιτικών απόψεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα