Επανασύνδεση για Selena Gomez και Justin Bieber;

Κάτι φαίνεται να συμβαίνει ξανά μεταξύ της Selena Gomez και του Justin Bieber. Δεν έχει περάσει ούτε μήνας ακόμη από τις δηλώσεις της όμορφης ηθοποιού που έλεγε ότι απολαμβάνει την μοναξιά της μετά τον χωρισμό της με τον διάσημο Justin.

Πριν μερικές ημέρες όμως, η 20χρονη Selena

μπήκε σ’ ένα αεροπλάνο και ΄πέταξε΄ για την Νορβηγία όπου εκεί έδινε χθες μία συναυλία ο πρώην φίλος της. Πηγές επιβεβαίωσαν ότι η Gomez προσγειώθηκε στο Όσλο λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία του Bieber.

Δεν έχει ακουστεί ακόμη ο λόγος για τον οποίο η Gomez βρέθηκε εκεί. Πάντως αν πήγε προκειμένου να δει τον πρώην της, αυτή δεν θα είναι η πρώτη τους συνάντηση από τότε που χώρισαν. Στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητο του Bieber έξω από το σπίτι της Gomez στο Λος ‘Αντζελες, λίγο πριν φύγει για τη συναυλία του στο Μόναχο. Ένας μάρτυρας ανέφερε πως η προσωπική ασφάλεια του τραγουδιστή τον περίμενε για μία ολόκληρη ώρα μες στο αυτοκίνητο μέχρι να βγει.

Ό,τι κι αν συμβαίνει μεταξύ των δύο επιτυχημένων stars, όλα δείχνουν πως σίγουρα κρατάνε επαφή και βλέπονται. Αν αυτό γίνεται σε φιλικό επίπεδο ή αν ‘ξαναφουντώνει’ ο έρωτάς τους… αυτό μόνο εκείνοι το ξέρουν προς το παρόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα