Διπλή ληστεία από 10 κουκουλοφόρους στην Κοζάνη – Συνελήφθησαν οι δράστες (video)

Σοκαρισμένη και αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βελβεντού Κοζάνης από το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί.

Μια ομάδα 10 κουκουλοφόρων που ήταν οπλισμένη με καλάσνικοφ και φορούσαν κουκούλες και μαντήλια, εισέβαλε ταυτόχρονα στο Ταχυδρομείο και στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας.

Οι δράστες άρπαξαν περίπου 5.000 ευρώ από το Ταχυδρομείο ενώ παραμένει άγνωστο το ποσό που απέσπασαν από το υποκατάστημα της Αγροτικής.

Η

κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και λίγο πριν το μεσημέρι συνελήφθησαν στην περιοχή της Βέροιας 3 ύποπτοι, ενώ εντοπίστηκε και συνελήφθη άλλος ένας άνδρας την ώρα που επιχειρούσε να βάλει φωτιά σε ένα όχημα, με διακριτικά ασθενοφόρου που πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για την δράση τους.

Αρχικά οι κουκουλοφόροι πήγαν στο Ταχυδρομείο και στην συνέχεια με δεύτερο όχημα η άλλη ομάδα εισέβαλε στο υποκατάστημα της τράπεζας καθώς έσπασαν την τζαμαρία με βαριοπούλα, ενώ διέρρηξαν και το ΑΤΜ.

Μόλις εισέβαλαν στα καταστήματα οι δράστες ακινητοποίησαν 10 περίπου άτομα που βρισκόταν μέσα, μάλιστα δύο γυναίκες που υπέστησαν σοκ τις έβγαλαν εκτός του υποκαταστήματος.

Οι δράσεις των κουκουλοφόρων ήταν αστραπιαίες καθώς μόνο λίγα λεπτα χρειάστηκαν για να πάρουν την λεία τους και να επιβιβαστούν στα δύο αυτοκίνητα, που είχαν κατεύθυνση το Μετόχι.

Ακολούθησε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν 3 ύποπτους στην περιοχή της Βέροιας και τους συνέλαβαν. Μέσα στο όχημά τους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ότι υπήρχε βαρύς οπλισμός.

Δείτε βίντεο από τη σύλληψή τους, όπως δημοσιεύεται στο kozan.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα