H Disney ετοιμάζει το spinoff του Lion King

Μετά από μια επανέκδοση 3D και 2 ½ sequels, η Disney επεκτείνει το σύμπαν του Lion King με το “Lion Guard”. Πρόκειται για τηλεοπτικό franchise που θα λανσαριστεί πρώτα με μία τηλεταινία το φθινόπωρο του 2015. Θα ακολουθήσει η σειρά που θα προβληθεί στο Disney Channel

και το Disney Junior στις αρχές του 2016.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον Kion, το δεύτερο γιο του Simba και της Nala, επικεφαλής μιας ομάδας που ονομάζεται Lion Guard και σκοπό έχει την προστασία των Pride Lands. Οι Mufasa, Timon, Pumbaa, Rafiki, Zazu και Kiara, η μεγάλη αδερφή του Kion, θα κάνουν επίσης εμφανίσεις στη σειρά, αν και το πρόγραμμα θα επικεντρωθεί στα πλάσματα του Lion Guard, με μια σειρά από νέους χαρακτήρες όπως ένας ασβός, ένα τσιτάχ, ένας ιπποπόταμος και ένας πελαργός, ανάμεσα σε άλλα.

Οι παραγωγοί του Lion Guard στράφηκαν επίσης σε ειδικούς επί της άγριας ζωής από το θεματικό πάρκο “Disney ‘s Animal Kingdom” για συμβουλές. Επιπροσθέτως στα συνήθη θέματα της οικογένειας και της φιλίας στα προγράμματα της Disney, η εταιρία λέει ότι το The Lion Guard θα εισάγει την οικολογική προστασία ως θέμα και βέβαια το μεγάλο κύκλο της ζωής.

Keywords
Τυχαία Θέματα