Βρέθηκε ο “κακός” της σειράς της Marvel “Daredevil”

Η Marvel και η Netflix ανακοίνωσαν το όνομα του ηθοποιού που θα κρατήσει το ρόλο του ‘κακού’ στην επερχόμενη σειρά “Daredevil”. Ο Vincent D’Onofrio θα ενδυθεί το ρόλο του Wilson Fisk, γνωστού από το κόμικ ως Kingpin.

H σειρά των 15 επεισοδίων, που το Netflix προσανατολίζεται να την προβάλλει

ολόκληρη το 2015, θα ακολουθεί το χαρακτήρα της Marvel “Daredevil”, το alter ego του Matt Murdock, έναν ήρωα που τυφλώθηκε σε ατύχημα και απέκτησε υπεράνθρωπες ικανότητες πέραν της όρασης.

Ο D’Onofrio είχε συμμετάσχει στο παρελθόν στα “Law & Order: Criminal Intent”, “Men in Black”, “Full Metal Jacket” και “Homicide”.

“Είμαστε απίστευτα περήφανοι που ένας ηθοποιό με το ειδικό βάρος και τις ποικίλες ικανότητες του Vincent γίνεται μέρος του ‘Daredevil’ σε έναν τόσο καίριο ρόλο” δήλωσε ο Jeph Loeb, επικεφαλής της τηλεόρασης της Marvel. “Ο Wilson Fisk είναι ένας εμβληματικός κακός του οποίου η πανουργία και η δύναμη τον καθιστούν ένα επικίνδυνο ισοδύναμο για τον ήρωα μας”

Ο D’ Onofrio έγινε μέρος του cast μόλις μερικές εβδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι ο ηθοποιός Charlie Cox θα ενσαρκώσει τον Matt Murdock.

Το “Daredevil” θα ακολουθηθεί από τέσσερις ακόμα σειρές, που θα επικεντρωθούν στους χαρακτήρες της Marvel Iron Fist, Luke Cage και Jessica Jones. Αυτό θα οδηγήσει σε μία ενοποιημένη σειρά με τίτλο “The Defenders”.

Keywords
Αναζητήσεις
κακοι τις marvel
Τυχαία Θέματα