Η Πριγκίπισσα Leia γίνεται (επιτέλους)… παιχνίδι

Υπάρχει μια σκηνή στο “The Empire Strikes Back” όπου η Πριγκίπισσα Leia αποστομώνει τον Han Solo λέγοντας του “Λοιπόν, υποθέτω ότι δεν ξέρεις τα πάντα για τις γυναίκες ακόμα”. Κάτι τέτοιο μάλλον θα απηύθυνε και προς τα Disney Store αν μπορούσε που επιμένουν να την αγνοούν.

Η Natalie Wreyford, κινηματογραφικό διοικητικό στέλεχος, ανακάλυψε ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια με την Πριγκίπισσα Leia, φιγούρες ή κουστούμια στα Disney

Store, ούτε σαν υποψία πίσω από τις αντίστοιχες των Han Solo ή Luke Skywalker. Έτσι, η Wreyford έγραψε ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό της Disney ώστε να ρωτήσει γιατί.

“Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν σχέδια για προϊόντα με τη Leia στα Disney Store, Natalie” ήταν η ευγενική απάντηση της εταιρίας μέσω twitter “Να έχεις μια υπέροχη μέρα!”

Όπως πολύ γρήγορα διαπίστωσε όμως η Disney, ήταν η λάθος απάντηση. Θύελλα κριτικής και εκατοντάδες απαντήσεις με το hashtag #WeWantLeia ακολούθησαν.

Μερικές μέρες και αρκετές αντιδράσεις αργότερα, η εταιρία εμφανίστηκε να έχει αλλάξει γνώμη “Η παρούσα μεγάλη ποικιλία των προϊόντων Star Wars στα Disney Store είναι απλά η αρχή γι’ αυτά που έπονται…” ανέφερε η εκπρόσωπος της Disney, Margita Thompson, στο TIME “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προωθήσουμε νέα προϊόντα τους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένων πολλών που έχουν να κάνουν με την Πριγκίπισσα Leia, έναν από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες στο γαλαξία του Star Wars”

Δείτε τα tweets

https://twitter.com/nataliewreyford/statuses/468424831009308673

Keywords
Τυχαία Θέματα