Τα σπουδαία λόγια του Σταμάτη Κραουνάκη για τον «μεγάλο αρχιερέα» Γιάννη Μαρκόπουλο (ηχητικό)

Ως έναν «μεγάλο αρχιερέα – καλόγερο του τραγουδιού και της μουσικής» περιέγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης τον Γιάννη Μαρκόπουλο, μιλώντας στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη.

«Ήταν μία ψυχή περιδιαβαίνουσα τα χωριά της Ελλάδας που μάζευε τα απομεινάρια των πολιτισμών και τα έκανε κάτι», υπογράμμισε ο Σταμάτης Κραουνάκης προσθέτοντας ότι «τον έχει μελετήσει και τον έχει αγαπήσει πολύ τον Μαρκόπουλο».

«Υπό την πίεση των δύο μεγάλων σκιών του Μάνου και του Μίκη, ο Γιάννης

Μαρκόπουλος κατάφερε να βρει τον τρίτο δρόμο και έκανε την προσωπική του επανάσταση», διέγνωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης, για να προσθέσει ότι ο εκλιπών μουσικοσυνθέτης «πήγαινε το συναίσθημα από το χωματόδρομο των παιδικών παιχνιδιών στο σύμπαν».

Σε ό,τι αφορά στην πολιτική συγκυρία και τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη στην μειονότητα της Ροδόπης, ο Σταμάτης Κραουνάκης τόνισε ότι «το μήνυμα που στέλνει Νέα Δημοκρατία είναι τι φάγατε στο κεφάλι 20 μονάδες». «Το μήνυμα που έστειλε η Μπακογιάννη δεν αφορά στην μειονότητα αλλά στη σύμπασα χώρα: αν δε μας ψηφίσετε, θα σας γαμ…με», είπε, χαρακτηρίζοντας κατάπτυστες τις δηλώσεις της.

Keywords
Τυχαία Θέματα