ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αντίστροφα για την εκλογή προέδρου

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς εγκρίθηκαν στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματος που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, οι πέντε υποψηφιότητες για τις εσωκομματικές εκλογές στις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι υποψηφιότητες εγκρίθηκαν ως ενιαία πρόταση ενώ επιπλέον εγκρίθηκε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία στις 10 Σεπτεμβρίου για την προεδρία του κόμματος.

Οι εργασίες

συνεχίστηκαν με τις εισαγωγικές ομιλίες της γραμματέα της ΚΕ του κόμματος, Ράνιας Σβίγκου, και του αναπληρωτή γραμματέα, Γιώργου Βασιλειάδη, και αμέσως μετά ξεκίνησαν οι ομιλίες των πέντε υποψηφίων, Έφης Αχτσιόγλου, Στέφανου Κασσελάκη, Νίκου Παππά, Στέφανου Τζουμάκα και Ευκλείδη Τσακαλώτου, οι οποίοι και παρουσίασαν την ατζέντα και τις προτεραιότητές τους – ΕΔΩ αναλυτικά.

Το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου με τους σύνεδρους να αποχωρούν σταδιακά από το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Το Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκίνησε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι με τις ομιλίες της γραμματέως του κόμματος, Ρ. Σβίγκου και του αναπλ. γραμματέα, Γ. Βασιλειάδη.

Η προσέλευση είναι αθρόα καθώς αρκετός κόσμος βρίσκεται από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού καθώς και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Η προσέλευση προϊδεάζει την επιτυχία της διαδικασίας που κρίνεται κομβικής σημασίας για το μέλλον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το Διαρκές Συνέδριο διεξάγεται με υβριδικό τρόπο, με δυνατότητα φυσικής ή διαδικτυακής παρουσίας.

Υπενθυμίζεται ότι η εκλογή Προέδρου θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, στις 10 Σεπτεμβρίου, και εφόσον υπάρξει δεύτερος γύρος αυτός θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα