Σε κρίσιμη κατάσταση το 4 μηνών βρέφος που κακοποιήθηκε – Συνελήφθη ο πατέρας

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ένα βρέφος 4 μηνών από τη Μεσσηνία, το οποίο κακοποιήθηκε από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το απόγευμα του Σαββάτου στο χωριό Αετός της Τριφυλλίας μία εργαζόμενη μητέρα είχε αφήσει το 4 μηνών παιδί της με τον πατέρα του, όμως όταν επέστρεψε στο σπίτι διαπίστωσε πως το παιδί δεν ήταν καλά στην υγεία του. Το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, όπου οι γιατροί είπαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο της

Καλαμάτας. Εκεί του έγινε αξονική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έφερε σημάδια συνδρόμου ανατάραξης, που προκύπτει όταν κάποιος επιδεικνύει βίαιη συμπεριφορά σε ένα βρέφος. Οι γιατροί διασωλήνωσαν το παιδί και έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε ένα πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο, ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία.

Το βρέφος διακομίστηκε στην Αθήνα, όπου το συνόδευσε ο πατέρας του, όμως είχε ήδη ενημερωθεί το τμήμα προστασίας ανηλίκων, που προσήγαγε τον 20χρονο πατέρα και χθες η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, με τον πατέρα να κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακή βία. Ο ίδιος φέρεται να έχει υποστηρίξει πως επειδή το παιδί έκλαιγε, το έσφιξε πολύ δυνατά και το ταρακούνησε για να σταματήσει να κλαίει.

Λίγο αργότερα συνελήφθη και η μητέρα του βρέφους, καθώς μέσα στο σπίτι τους βρέθηκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης και ένα όπλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα