Σαντορίνη – Σοκάρουν τα ηχητικά ντοκουμέντα: «Θα φας σφαίρα στο κεφάλι και θα σου κόψω το λαρύγγι»

Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στην Σαντορίνη για μία γυναίκα 31 ετών, η οποία μήνυσε τον πρώην σύντροφό της καθώς της έσπασε το αυτοκίνητο και την απείλησε.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου αποκαλύπτουν ηχητικά ντοκουμέντα που σοκάρουν.

Σαντορίνη: «Θα φας σφαίρα στο κεφάλι και θα σου κόψω το λαρύγγι»

«Θα σε σκοτώσω σήμερα .Θα σε σφάξω. Θα σου κόψω το λαρύγγι. Θα έρθω και θα

σε σκοτώσω σήμερα. Σήμερα θα πεθάνεις. Σήμερα θα σε σφάξω. Θα σε σφάξω. Έχεις πεθάνει, θα φας σφαίρα στο κεφάλι».

Αυτές είναι οι απειλές ενός 29χρονου στην πρώην σύντροφό του την περασμένη εβδομάδα στην Σαντορίνη. Λίγες ώρες μετά ο νεαρός έσπασε το αυτοκίνητο της και εκείνη τον μήνυσε. Είναι η δεύτερη μήνυση που του κάνει μέσα σε διάστημα 10 μηνών.

Ο δικηγόρος της 31χρονος, Βασίλης Βρούτσης, τονίζει:

«Όταν του είπε για άλλη μια φορά πως δεν θέλει να είναι μαζί, εξερράγη διέλυσε πραγματικά με γυμνά χέρια και πόδια το αυτοκίνητο. Πάλι την χτύπησε, την έριξε κάτω και της έσπασε το κινητό όταν του είπε ότι θα πάρει την αστυνομία. Είχε την τύχη να τον σταματήσει ένας ιδιοκτήτης ενός γειτονικού καταστήματος».

Ο 29χρονος έμαθε ότι τον μήνυσε και υπέβαλε  και αυτός μήνυση εναντίον της με αποτέλεσμα να οδηγηθούν και οι δύο στα δικαστήρια της Νάξου.

Βούλα: Αποπειράθηκε να τη σκοτώσει με βαριοπούλα, καταδικάστηκε και είναι ελεύθερος

Στη Βούλα  ένας άνδρας  χτυπούσε με βαριοπούλα στη μέση του δρόμου την εν διαστάσει σύζυγο του. Η γυναίκα γλίτωσε τελευταία στιγμή από τα χέρια του χάρη στους γείτονες που είδαν την επίθεση εναντίον της. Η περιγραφή της γυναίκας σοκάρει.

«Μου έστησε ενέδρα την ώρα που πήγαινα στην εργασία μου, μπήκε στο αμάξι από την πόρτα του συνοδηγού και πριν προλάβω να αντιδράσω άρχισε να με χτυπά λυσσαλέα με βαριοπούλα στο κεφάλι και το στήθος. Έχασα τις αισθήσεις μου, με μετέφερε στη κάθισμα του συνοδηγού και είναι βέβαιο πως με θεωρούσε νεκρή. Ανέκτησα όμως τις αισθήσεις μου και άρχισε πάλι να με χτυπάει με τη βαριοπούλα».

Ο εν διαστάσει σύζυγός της μετά από 15 αναβολές και διακοπές καταδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες σε 9 χρόνια φυλάκιση  αλλά αφέθηκε ελεύθερος μέχρι και το Εφετείο. Ήταν η δυσάρεστη έκπληξη για την γυναίκα που φοβάται πια, όπως δηλώνει στη δημοσιογράφο του Star Άννα Σταματιάδου, ο δικηγόρος της.

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Ζητώ συγγνώμη»

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να τη σκοτώσει και ζητά συγνώμη.

«Πήρα το αμάξι και πήγα προς το σπίτι να δω τα παιδιά μου, αλλά συνάντησα μόνο την εν διαστάσει σύζυγο μου Άρχισε να με βρίζει να με σπρώχνει και να μου λέει να μην την ξαναπλησιάσω ούτε εκείνη ούτε τα παιδιά μας Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένος δεν είχα πάρει τα φάρμακα ήμουν εκτός εαυτού. Εκείνη συνέχισε τη λεκτική και την επιθετική επίθεση κατέβηκα από το αμάξι και έγινε ό, τι έγινε. Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, τα έχω χαμένα, έχω μετανιώσει. Ζητώ συγγνώμη, της ζητώ να με συγχωρέσει». 

Πηγή: STAR

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαντορίνη – Σοκάρουν,santorini – sokaroun