Ναταλία Σουίφτ για Milky Way: Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να πω το «Πάτερ Ημών» (video)

Η ηθοποιός μίλησε για το Milky Way, για τον δάσκαλο και συμπρωταγωνιστή της Ακύλλα Καραζήση, αλλά και για την ανάγκη να αποδεχόμαστε τη διαφορετικότητα.

«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία στο “Milky Way”. Ήταν μια φοβερή δουλειά από άποψη παραγωγής και αισθητικής. Εγώ μέχρι τότε δεν είχα κάνει παρόμοια δουλειά. Βγαίναμε, κάναμε βόλτες, ταξιδεύαμε, ήταν φανταστικά», είπε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και πρόσθεσε:

«Ο Ακύλλας Καραζήσης είναι ο αγαπημένος μου δάσκαλος, τον είχα 2 χρόνια, μου έδωσε πάρα πολλά πράγματα και με έκανε να μιλάω σαν άνθρωπος».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε

στη σκηνή που τη δυσκόλεψε περισσότερο στη σειρά αλλά και τη διαφορετικότητα. «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να πω το “Πάτερ Ημών”, νομίζω δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου και δεν το ήξερα. Δεν το ήξερα απέξω. Σίγουρα έχουν γίνει πάρα πολλά βήματα σχετικά με τη διαφορετικότητα αλλά πιστεύω ότι ακόμα υπάρχει πάρα πολύ δρόμος και όχι μόνο στην επαρχία».

Στην ερώτηση για τον τρόπο που αποφάσισε να ασχοληθεί με την Υποκριτική: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με την υποκριτική από την έκτη δημοτικού, έκανα θεατρικό στο σχολείο και είπα “α, κοίτα τι ωραία που είναι” και αποφάσισα ότι αυτό θέλω να κάνω».

Keywords
Τυχαία Θέματα