Ακρίτα: Περπάτησε πιασμένη χέρι – χέρι με τον Κασσελάκη – Η όλο νόημα ανάρτηση της για τις αποχωρήσεις

Τον Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδος “Θετική φωνή” επισκέφθηκε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είχε ως συνοδεία μαζί του και τη βουλευτή του κόμματος Έλενα Ακρίτα, αλλά και τον σύζυγο του Τάιλερ Μακμπέθ.

Μάλιστα ο νέος πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η Έλενα Ακρίτα περπάτησαν μαζί χέρι-χέρι στον δρόμο του κέντρου της Αθήνας, με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

να ανεβάζει το συγκεκριμένο σκηνικό στο facebook γράφοντας «μαζί», με σκοπό να δείξει την ενότητα του κινήματος.

Κασσελάκης: «Πρόεδρε, μην κολλάς πουθενά» – Η βόλτα στο Μοναστηράκι είχε εκπλήξεις (video)

O πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης,Στέφανος Κασσελάκης, μετά την επίσκεψή του στη «Θετική Φωνή», περπάτησε στο Μοναστηράκι και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, είχε μία θερμή χειραψία με πολίτη ο οποίος είπε: «Πρόεδρε, καλό μήνα, μην κολλάς πουθενά. Είσαι η ελπίδα μας».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων συνοδευόταν από τον σύντροφό του Τάιλερ Μάκμπεθ και την αρμόδια τομεάρχη για τα δικαιώματα και την ισότητα Έλενα Ακρίτα, συνομίλησε με εργαζόμενους, στέλνοντας το μήνυμα: «Υπομονή, έρχονται καλύτερες ημέρες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακρίτα, Περπάτησε, Κασσελάκη –,akrita, perpatise, kasselaki –