Η «ερωτική φωλίτσα» του ζεύγους Μιχαλολιάκου στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ

Στο στόχαστρο των φορολογικών αρχών έχει τεθεί και το ξενοδοχείο ημιδιαμονής του ζεύγους Μιχαλολιάκου, New Dream, στην πλατεία Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΣΔΟΕ έχει λάβει εντολή ελέγχου των οικονομικών της επιχείρησης των Νίκου Μιχαλολιάκου και Ελένης Ζαρούλια σε βάθος δεκαετίας.

Οι σχετικές έρευνες εντάσσονται στο πλαίσιο της γενικότερης κινητοποίησης των διωκτικών αρχών για την εξακρίβωση των τρόπων χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής. Εκτός αυτού τυχόν ευρήματα και οικονομικές ατασθαλίες του αρχηγού θεωρείται από τις Αρχές ότι θα συμβάλλουν στην αποδόμηση του μύθου της Χρυσής Αυγής, ενώ θα προσθέσουν και νέες κατηγορίες στο ήδη βαρύτατο κατηγορητήριο του αρχηγού του ναζιστικού μορφώματος.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες είχε εκδοθεί κατασχετήριο για μέρος του ξενοδοχείου εξαιτίας οφειλών προς το Δημόσιο, παρά το γεγονός ότι η επιχείρηση παρουσίαζε σημαντικά κέρδη.

Άξιο απορίας παραμένει ωστόσο για ποιους λόγους οι ίδιες Αρχές δεν προέβησαν στους σχετικούς ελέγχους νωρίτερα και ενώ οι πληροφορίες για το ξενοδοχείο του ζεύγους Μιχαλολιάκου είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο και είχαν απασχολήσει πολλάκις τον καθημερινό Τύπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα