Ελεύθεροι υπό όρους δύο χρυσαυγίτες

Ελεύθερος με τον όρο να μην βγει από την Ελλάδα, αφέθηκε ο ένας εκ των συλληφθέντων στελεχών της Χρυσής μετά την απολογία του. Πρόκειται για τον Δήμο Φραγκάκη, ο οποίος αρνήθηκε κάθε σχέση, οργανωτική και ιδεολογική, με τη Χρυσή Αυγή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η εμπλοκή του στη δολοφονία Φύσσα, προέκυψε από τηλεφώνημα που δέχθηκε από κάποιον αρκετές ώρες πριν.

H δικηγόρος του Αθηνά Χαρβαλάκου-Γλύκα είπε: «ο πελάτης

μου αρνήθηκε κάθε σχέση με την οργάνωση όχι μόνο ως μέλος αλλά και ως ψηφοφόρος. Το μόνο στοιχείο που τον εμπλέκει είναι ένα τηλεφώνημα από συγκατηγορούμενο συγγενή του τρεις ώρες πριν από το περιστατικό. Είμαι χαρούμενη που την υπόθεση χειρίζονται δύο ικανότατοι ανακριτές οι οποίοι δεν ερευνούν φρονήματα αλλά μόνο τα στοιχεία».

Λίγη ώρα αργότερα ελεύθερο αφέθηκε και το δεύτερο από τα τρία περιφερειακά στελέχη της Χ.Α., με την επιβολή του όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα ανά συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ο τρίτος εκ των συλληφθέντων ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης: Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν Κασιδιάρης και Παναγιώταρος, Ήξερε και ο Μιχαλολιάκος, Αυτά είπαν στην πρώτη απολογία τους Κασιδιάρης και Παναγιώταρος

Keywords
Τυχαία Θέματα