Η εφημερίδα που στηρίζει ακόμη ΠΑΣΟΚ και Βενιζέλο επιτίθεται στον Τσίπρα

Νέα επίθεση που ξεπερνά κάθε φαντασία πραγματοποίησε σήμερα η εφημερίδα “Τα Νέα” κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Μετά την επίθεση περί αποστασίας στο κάλεσμα τπου κ. Τσίπρα σε όσους βουλευτές επιθυμούν να αλλάξουν μνημονιακή πολιτική και τη φιλοξενία των δηλώσεων Βενιζέλου,

“Τα Νέα” αναφέρουν σήμερα στο πρωτοσέλιδό τους ότι «το φάντασμα του Στάλιν πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ». Παράλληλα σε εσωτερική αρθρογραφία κάνουν λόγο για νεοσταλινικές ύαινες που τον συντροφεύουν στο κυνήγι της εξουσίας.

Ο κατήφορος της πάλαι ποτέ ιστορικής εφημερίδας του Χρήστου Λαμπράκη δεν έχει τέλος. Πλέον έχει μετατραπεί σε μια κομματική φυλλάδα που επιμένεοι να στηρίζει ένα πεθαμένο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά τον αρχηγό του Ευάγγελο Βενιζέλο. Όπως επίσης και τις μνημονιακές πολιτικές που ακολουθούν που έχουν βυθίσει την ελληνική οικονομία στην ύφεση και τους Έλληνες στη φτώχεια.

Η εφημερίδα δείχνει ότι ο Σταύρος Ψυχάρης και η παρέα του βρίσκονται σε πανικό. Βλέπουν ότι πλέον η εποχή της παντοδυναμίας τους τελείωσε και έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους. Η επίθεση σχετίζεται με τα όσα καταλόγισε χθες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο μιντιακό συγκρότημα Μεγκα –ΝΕΑ το οποίο χαρακτήρισε ως το πλέον σταλινικό από το σημερινό μνημονιακό- μιντιακό μπλόκ.

Όπως επίσης και με την επίθεση του κ. Τσίπρα σε ότι αφορά τα περί αποστασίας στο παρελθόν του κ. Σαμαρά, λέγοντας «στο το σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί»…

Keywords
Τυχαία Θέματα