Ανοίγουν τρία τμήματα του ΕΜΠ, κλειστό το Καποδιστριακό

Κρίσιμη μέρα σήμερα για ΕΜΠ και Καποδιστριακό, καθώς αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, έπειτα από τη νέα προσφυγή του υπουργείου Παιδείας.

Παράλληλα, με απόφαση των γενικών συνελεύσεων των φοιτητών, τα τμήματα πολιτικών, χημικών και μηχανολόγων μηχανικών του ΕΜΠ ανοίγουν,

επιλέγοντας το δρόμο της επαναληπτικής εξεταστικής και κατόπιν των νέων μαθημάτων.

Αντιθέτως, οι φοιτητικές συνελέυσεις σε Νομική, Φυσικό, Μαθηματικό, Χημικό, Βιολογικό, Παιδαγωγικό και στο τμήμα Πληροφορικής του ΕΚΠΑ αποφάσισαν τη συνέχιση της κατάληψης ως ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των καθηγητών τους.

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία κατά της διαθεσιμότητας, με οποιονδήποτε τρόπο, φάνηκαν οι διοικητικοί υπάλληλοι, παρά την όποια δικαστική απόφαση.

Μέχρι την Παρασκευή οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ του ΕΜΠ αλλά και του Πανεπιστημίου Πατρών έχουν αποφασίσει την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων με τη μορφή 48ωρων απεργιών. Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσουν εκ νέου και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ενώ και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης δε λειτουργούν οι διοικητικές υπηρεσίες έως την Παρασκευή.

Keywords
Τυχαία Θέματα