Φωτογραφίες του άνδρα που μοιάζει με τον Μπεν – τον αναζητούν στην Κύπρο

Έρευνες για τον εντοπισμό του Βρετανού Μπεν Ντίνταμ, ο οποίος εξαφανίστηκε πριν από 22 χρόνια στην Ελλάδα, ξεκινούν οι κυπριακές αρχές, έπειτα από σχετικό αίτημα της Ιντερπόλ. Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε πολύ αρχικά στάδια, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδη, ενώ οι πληροφορίες που μέχρι στιγμής υπάρχουν σχετίζονται με βίντεο το οποίο τραβήχτηκε το περασμένο Πάσχα

σε εκκλησία της Λεμεσού. Σε αυτό φαίνεται ένας νεαρός άνδρας, ο οποίος μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με σκίτσο που έχει φτιάξει ο Σκότλαντ Γιάρντ για τον Μπεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24h.com.cy πηγή ανέφερε στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της Κω ο οποίος έχει τραβήξει το βίντεο και το έχει παραδώσει στις αρχές, ότι το συγκεκριμένο αγόρι διαμένει στη Λεμεσό σε χώρο που έχουν εγκατασταθεί τσιγγάνοι. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο νεαρός έφτασε στην Κύπρο από την Ελλάδα, πριν από μερικά χρόνια προκειμένου να αποφύγει την στρατιωτική του θητεία.

Ο εκπρόσωπο Τύπου της κυπριακής αστυνομίας δήλωσε ότι οι έρευνες θα αρχίσουν από τη Λεμεσό και ίσως επεκταθούν και σε άλλες περιοχές, ενώ τόνισε ότι αν χρειαστεί θα ζητηθούν επιπρόσθετες διευκρινίσεις από την Ιντερπόλ. «Το σημαντικό», είπε «είναι οι όποιες πληροφορίες να εξεταστούν το συντομότερο δυνατό, ώστε να υπάρξουν αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα