Σε εξέλιξη το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στον Άγιο Παντελεήμονα

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα αντιφασιστικές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στον Άγιο Παντελεήμονα ενώ λίγο πριν ολοκληρώθηκε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην πλατεία Βικτωρία.

Η «Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» ζητεί τη ματαίωση συγκέντρωσης που προγραμματίζει για σήμερα, Σάββατο η Χρυσή Αυγή στα γραφεία

της και σχεδιάζει πορεία στο Σταθμό Λαρίσης. Ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή και για το λόγο αυτό ο Σταθμός Λαρίσης παραμένει κλειστός.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε μικροένταση στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον κατοίκων της περιοχής και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στην πορεία συμμετέχουν αντιρατσιστικές και μεταναστευτικές οργανώσεις, αντιφασιστικές κινήσεις και συνελεύσεις κατοίκων του κέντρου της Αθήνας, εκπαιδευτικοί από τοπικές ΕΛΜΕ, διοικητικοί υπάλληλοι από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο καθώς και της δημοτικής παράταξης στο δήμο Αθηναίων, Ανοιχτή Πόλη.

Διαβάστε σχετικά

Η Χρυσή Αυγή προκαλεί με την αυριανή ανοικτή συγκέντρωση

Keywords
Τυχαία Θέματα