Ελένη Βιτάλη: Ακύρωσε συναυλία στο Ισραήλ – Οι αντιδράσεις και τι έχει συμβεί (video)

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν υπάρξει για την Ελένη Βιτάλη και την απόφαση της να ακυρώσει συναυλία που θα έδινε στο Ισραήλ, σε μερικές ημέρες από τώρα.

Πιο συγκεκριμένα, η καλλιτέχνης απ’ τον περασμένο Οκτώβρη είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί στο πλευρό γνωστού τραγουδιστή, σε συναυλία προς τιμήν του, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει καθώς σύμφωνα με εκπρόσωπο της η ίδια φοβάται να πάει λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.

Ο συνεργάτης της μάλιστα ανέφερε: «Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα, εκ μέρους της κ. Ελένης Βιτάλη ότι δεν θέλει να πάει τώρα να δώσει συναυλία

στο Ισραήλ, διότι φοβάται λόγω του πολέμου. Ο μόνος λόγος είναι αυτός και κανένας άλλος! Μακάρι να τελειώσει ο πόλεμος και φυσικά θα πάει. Φοβάται, δεν θέλει να πάει τώρα! Έχουμε ενημερώσει τους διοργανωτές».

Ελένη Βιτάλη – «Το κάνει για αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό

Κάτι τέτοιο όμως δεν άρεσε στον Ισραηλινό τραγουδιστή ο οποίος της επιτέθηκε λέγοντας ότι το κάνει για αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, επισημαίνοντας: «Λίγο πριν τη συναυλία μου στο Ηangar 11 όπου γιορτάζω 30 χρόνια καριέρας, η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της στο Ισραήλ και τη συμμετοχή της στη συναυλία λόγω αλληλεγγύης της στον Παλαιστινιακό λαό. Και χωρίς να «απολογηθεί» καθόλου.

Όλα είναι ήδη έτοιμα και κλεισμένα για το σόου και παρόλο που είχε όλο τον χρόνο να εκφράσει γενναία την πολιτική της θέση, επέλεξε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τη νέα συναυλία. Η Ελένη ενήργησε με ασέβεια προς τον εαυτό της γενικότερα και προς το κοινό ειδικότερα. Και λόγω προσβολής προς εμένα και το κοινό δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ.

Στη θέση της θα έρθει η τεράστια τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου που αμέσως απάντησε θετικά στην πρόσκλησή μου. Τιμή μου».

Η Πίτσα Παπαδοπούλου απ’ την πλευρά της, η οποία θα αντικαταστήσει την Ελένη Βιτάλη, επισήμανε ότι είναι δικαίωμα της τραγουδίστριας να μην θέλει να πάει.

Ειδήσεις σήμερα:Πανικός σε παραλία στα Τέμπη: Φίδι κολυμπούσε στη θάλασσα – Γιατί ανησυχούν οι αρχές (photos)

Καιρός: Καλοκαίρι τέλος λέει ο Μαρουσάκης – Έρχεται η «ψυχρή λίμνη» με καταιγίδες (video)

O Μπομπ Κατσιώνης μετέτρεψε σε Heavy Metal το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι – «Αν είχαμε πάει με αυτή την version θα είχαμε κερδίσει» (video)

Κασσελάκης: Το ευχαριστώ σε Άδωνι που τον χαρακτήρισε «μάπα» – Θυμίζει σε όλους με ποιον συγκυβερνά ο Μητσοτάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα