«20 νεκροί και ούτε μια παραίτηση»… αυτά έλεγε ο Μητσοτάκης το 2017 – Τώρα όλα καλά, όλοι στις θέσεις τους (video)

Τι θα έλεγε άραγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης του 2017 και τη Μάνδρας για τον Μητσοτάκη του σήμερα και της κακοκαιρίας Daniel;

Karma is a b.. λένε κάποιοι και φαίνεται πως έχουν απόλυτο δίκαιο καθώς όλες οι χοντράδες που ξεστόμισε στον παρελθόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς και όλη η ανέντιμη αντιπολίτευση που έκανε πριν το 2019 για να πάρει την εξουσία, επιστρέφει και τον κυνηγά αμείλικτα.

Το 2017 λοιπόν και  όταν και η πλημμύρα στη Μάνδρα είχε κοστίσει τη ζωή σε 24 ανθρώπους, ο τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (και τωρινός πρωθυπουργός) θεώρησε

πως είναι σωστό να κάνει πολιτική πάνω σε πτώματα και να επικεντρωθεί στη βουλή στους νεκρούς και στους αγνοούμενους, ζητώντας… παραιτήσεις!

https://www.koutipandoras.gr/wp-content/uploads/2023/09/My-Video15-1.mp4

Στο σήμερα και με τη χώρα να πνίγεται και να μετρά νεκρούς ο «νέος» Μητσοτάκης έχει άλλη άποψη. Βλέπεται τώρα έχει ο ίδιος την ευθύνη των παραιτήσεων… Τώρα όλα καλά και όλοι στις θέσεις τους.

Να υπενθυμίσουμε στον πρωθυπουργό πως λίγο νωρίτερα και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον Βασίλη Κικίλια, ήδη μετράμε 10 νεκρούς από την κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα, όπως είπε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Β. Κικίλιας, οι νεκροί είναι πλέον 10 και τέσσερις οι αγνοούμενοι.

Την ίδια στιγμή δραματικές είναι οι ώρες και για τους εγκλωβισμένους καθώς συνεχίζεται η μάχη με τον χρόνο. Μπορεί επισήμως ο Β. Κικίλιας να έκανε λόγο για 4 αγνοούμενους επισήμως, ωστόσο υπάρχουν αναφορές για πολλούς περισσότερους.
Keywords
Τυχαία Θέματα