Βόμβα στο Κολωνάκι – Τραυματίες αστυνομικός και νεωκόρος στον Άγιο Διονύσιο

upd: Λίγο πριν τις 7 το πρωί σήμερα, έκρηξη σημειώθηκε στο Κολωνάκι στην οδό Σκουφά 34, στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Ένας αστυνομικός τραυματίας αλλά και ο νεωκόρος.

Κάτοικος της περιοχής που μίλησε στον ΣΚΑΪ είπε ως η οδός Σκουφά έχει αποκλειστεί από την ΕΛ.ΑΣ. Ο ίδιος μάλιστα είπε πως το ωστικό κύμα έριξε στοπ έδαφος παρκαρισμένα μηχανάκια, ενώ μετακινήθηκαν και οι κάδοι απορριμάτων.

Αστυνομικές πηγές
αναφέρουν ότι το ύποπτο μεταλλικό αντικείμενο το εντόπισε ο νεωκόρος, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία.Έπειτα από την κλήση μετέβη στο σημείο αστυνομικός με περιπολικό και μαζί με τον νεωκόρο του ιερού ναού πλησίασε το αντικείμενο. Ήταν τότε που ο μηχανισμός εξερράγη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αστυνομικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Από την έκρηξη τραυματίστηκε και ο νεωκόρος, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».Κλειστοί είναι οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου.Προανάκριση διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ., άνδρες της οποίας έχουν σπεύσει επί τόπου και διεξάγουν έρευνα για τη συλλογή στοιχείων. Στελέχη της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται επίσης στο σημείο.Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην αστυνομία, σε άλλη υπηρεσία ή σε κάποιο μέσο ενημέρωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα