Βόλος: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 50χρονο που σκότωσε τον κουνιάδο του, επειδή για χρόνια κακοποιούσε την κόρη του

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου στον 50χρονο, ο οποίος κατηγορείτα για τη δολοφονία του 33χρονου κουνιάδου του, επειδή έμαθε από την κόρη του ότι τη βίαζε από τα 9 της χρόνια και την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με το gegonota.news, ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα νωρίτερα σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι και ο ο δικηγόρος του ζήτησε και έλαβε προθεσμία έως τη Δευτέρα για την απολογία του στον

ανακριτή.

Μετά την αποχώρησή του από το δικαστήριο, ο συνήγορος υπεράσπισης του 50χρονου Μιχ. Βασιλικός δήλωσε ότι ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί.

Όπως είπε η σύζυγός του δεν γνώριζε ότι ο αδελφός της βίαζε την κόρη του από τον πρώτο γάμο του και όλη η οικογένεια στέκεται στο πλευρό του 50χρονου. Οι άλλες δύο αδελφές της 18χρονης φέρεται ότι γνώριζαν σε έναν βαθμό τι συνέβαινε αλλά όχι όλη την αλήθεια.

Ο κατηγορούμενος είναι εργάτης γης, ενώ περιστασιακά απασχολείται και ως οικοδόμος. Έχει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο και ένα παιδί από τον γάμο του με την αδερφή του θύματος.

Ο 33χρονος ήταν ανεπάγγελτος και φέρεται ότι βίαζε τη μικρότερη από τις τρεις κόρες του γαμπρού του. Τα άλλα δύο μεγαλύτερα κορίτσια δήλωσαν ότι ουδέποτε τους ενόχλησε.

Το έγκλημα έγινε όταν η 18χρονη κόρη αποκάλυψε στον πατέρα της ότι ο 33χρονος αδελφός της δεύτερης γυναίκας του ασελγούσε σε βάρος της από την ηλικία των 8 ετών, ενώ από τα 12 έως τα 14 χρόνια της τη βίαζε. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να την εκβιάζει τους τελευταίους 8 μήνες με φωτογραφίες της, ζητώντας κατά πληροφορίες 3.000 ευρώ. Το βιντεοληπτικό υλικό του εκβιασμού αναμένεται ότι θα λάβει η Αστυνομία από το κινητό της 18χρονης.

Keywords
Αναζητήσεις
volos-dioxi-gia-anthropoktonia-ston-50chrono-pou-skotose-ton-kouniado-tou-epeidi-gia-chronia-kakopoiouse-tin-kori-tou.htm
Τυχαία Θέματα