Υπόθεση 12χρονης: Άρχισε η δίκη με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου

Το βαρύ κατηγορητήριο για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, που συγκλόνισε τον πανελλήνιο, ανέγνωσε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στη δίκη των 26 κατηγορουμένων, που άρχισε σήμερα Τετάρτη και διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Αμέσως μετά, κατά τις δηλώσεις που κλήθηκαν να κάνουν επί της κατηγορίας, όλοι οι κατηγορούμενοι τοποθετήθηκαν μετ τον ίδιο τρόπο που είχαν τοποθετηθεί και στις απολογίες τους. Και η μητέρα της ανήλικης φέρεται ότι δήλωσε αθώα για τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, από συνηγόρους υπεράσπισης αίτημα ετέθη αίτημα στο δικαστήριο προκειμένου να υποβληθούν συμπληρωματικές ερωτήσεις στο κοριτσάκι. Εφόσον γίνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα, η εξέταση δεν θα γίνει διά ζώσης, αλλά οι ερωτήσεις θα διατυπωθούν γραπτώς και θα απαντηθούν από το παιδί παρουσία ψυχολόγου.

Η διαδικασία συνεχίζεται με την κατάθεση της θείας του θύματος, η οποία έχει δηλώσει πως ήταν αυτή που αντιλήφθηκε ότι κάτι συνέβαινε με την ανιψιά της. Η παρέμβαση της θείας ήταν καθοριστική για να αποκαλυφθεί το μαρτύριο που υφίστατο το κορίτσι επί σειρά μηνών.

Keywords
Αναζητήσεις
ypothesi-12chronis-archise-i-diki-me-tin-anagnosi-tou-katigoritiriou.htm
Τυχαία Θέματα