Θρήνος στην Κρήτη – Μπαλωθιές σκότωσαν 25 χρονο και τύφλωσαν 23 χρονο!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στο χωριό Ασή Γωνιά από εχτές το απόγευμα, αφού ο θάνατος του Γιώργου Γυπαράκη από σφαίρα, έπεσε σαν κεραυνός στην μικρή κοινωνία του Χωριού .

Στο μεταξύ οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σωθεί το δεξί μάτι του 23χρονου, που τραυματίστηκε απο τις μπαλωθιές. Μετά την εγχείριση και την απομάκρυνση θραυσμάτων, η κατάσταση για τον οφθαλμό του, συνεχίζει να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα,

η αναστάσιμη χαρά μετετράπη σε ανείπωτο θρήνο στα Μυριοκέφαλα του Ρεθύμνου, όταν ένα γλέντι βάφτηκε στο αίμα από τις μπαλωθιές.

Ο απολογισμός τραγικός. Ένας νέος άνθρωπος μόλις 25 χρονών νεκρός, ένας 23χρονος τραυματίας και ένας 40χρονος στα κρατητήρια.Όλα ξεκίνησαν όταν στην διάρκεια πασχαλιάτικου γλεντιού με συγγενείς και φίλους, ο 40χρονος έβγαλε πιστόλι και άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές.Κάποια στιγμή απο τους πυροβολισμούς χτυπήθηκε θανάσιμα ο 25χρονος Γιώργος Γυπαράκης, ενώ ένας ακόμη 23χρονος τραυματίστηκε στο πρόσωπο .Τα γέλια και η χαρά έσβησαν και οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο μέχρι τη διασταύρωση της Επισκοπής και από εκεί παρελήφθησαν απο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο μεν 25χρονος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο 23χρονος με σοβαρό τραύμα στον δεξί οφθαλμό διεκομίσθη στο ΠΑΓΝΗ.Λϊγες ώρες μετά συνελήφθη ο 40χρονος που έρριχνε τις μπαλωθιές και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ – όπως ανακοινώθηκε απο την ΕΛ.ΑΣ. – κατά την αστυνομική έρευνα και την εξερεύνηση του χώρου της εκδήλωσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) πιστόλι, πενήντα (50) φυσίγγια και δεκαπέντε (15) κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Original article: Θρήνος στην Κρήτη – Μπαλωθιές σκότωσαν 25 χρονο και τύφλωσαν 23 χρονο!.

Keywords
Τυχαία Θέματα