Συνελήφθη υψηλόβαθμος αξιωματικός του Λιμενικού – Διακινούσε μεγάλες ποσότητες κατασχεμένης κοκαΐνης

Αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή συνελήφθη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ για διακίνηση οκτώ κιλών κοκαΐνης σε συνεργασία με Έλληνες κι Αλβανούς συνεργούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχηματισμός της εν λόγω δικογραφίας σε βάρος του εν λόγω αξιωματικού έχει προκαλέσει αναστάτωση στις

τάξεις του Λιμενικού λόγω του γεγονότος ότι ο κατηγορούμενος υπηρετεί σε καίρια θέση που σχετίζεται με την δίωξη των εν λόγω κυκλωμάτων.

Ο αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος φέρεται να είναι προϊστάμενος υπηρεσίας που σχετίζεται με τη δίωξη ναρκωτικών και ο αξιωματικός γραμματέας του, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων. Φέρεται σε συνεργασία με τουλάχιστον 3 έγκλειστους και πέντε ακόμη άτομα, να εμπορευόταν ποσότητες κοκαΐνης και άλλα ναρκωτικά που προέρχονταν από τις κατασχεμένες ποσότητες υποθέσεων που ασχολούνταν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας μπορεί να προχωρά σε ελέγχους για περιπτώσεις διαφθοράς αστυνομικών αλλά και λιμενικών όπως και πυροσβεστών.

Keywords
Αναζητήσεις
synelifthi-ypsilovathmos-axiomatikos-tou-limenikou--diakinouse-megales-posotites-kataschemenis-kokanis.htm
Τυχαία Θέματα