Στο ΣτΕ τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του διαγωνισμού για τα κανάλια

18:34 5/7/2016 - Πηγή: BankWars

Tα ασφαλιστικά μέτρα των τηλεοπτικών σταθμών Mega Channel, Antenna και Skai κατά της προκήρυξης (1/2016) του διαγωνισμού που αφορά την χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών συζητήθηκαν, κεκλεισμένων των θυρών, ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή δόθηκε προθεσμία στα μέρη να καταθέσουν τα υπομνήματα τους, ενώ, η απόφαση αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι

αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων συζητήθηκαν επί 5 ώρες σε σχηματισμό Ολομέλειας με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή το Σύμβουλο Επικρατείας Γεώργιο Παπαγεωργίου.

Κατά την συζήτηση των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων παραβρέθηκε και διατύπωσε τις απόψεις του ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Επικρατείας Ελευθέριος Κρέτσος, ενώ εκ μέρους των τηλεοπτικών σταθμών παραβρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και Αναστάσιος Κωνσταντινίδης για το Mega Channel, ο Γεώργιος Δελλής για τον Antenna και για τον Skai ο Σπυρίδων Φλογαίτης, η Γλυκερία Σιούτη, ο Ηλίας Θεοδωράτος και ο Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος.

Το Ελληνικό Δημόσιο εκπροσώπησαν από το ΝΣΚ ο Ευστράτιος Συνοίκης και η Αλεξάνδρα Δημητρακοπούλου και οι δικηγόροι Ιωάννης Δρόσος και Ιωάννης Μαντζουράνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα