Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία σε Δομοκό, Μεσολόγγι, Πάτρα

Σε δοκιμασία πολλές περιοχές από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα.

Το βράδυ του Σαββάτου, έγινε κατολίσθηση στο 16ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας-Δομοκού. Χρειάστηκε η επέμβαση ειδικού οχήματος προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, ενώ από το βράδυ του Σαββάτου η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά χωρίς να έχουν αναφερθεί προβλήματα.

Στο Μεσολόγγι οι ισχυροί άνεμοι είχαν σαν αποτέλεσμα να πέσουν δένδρα στο κέντρο της πόλης, ενώ παρέσυραν κάδους απορριμμάτων σημειώνοντας αρκετά προβλήματα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Στον απεγκλωβισμό

τεσσάρων ατόμων μέσα από δύο ΙΧ που είχαν ακινητοποιηθεί σε παραλιακούς δρόμους της Αχαΐας προχώρησαν το πρωί άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Επίσης, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης οι πυροσβέστες παρενέβησαν στο κτίριο που στεγάζεται το Λιμενικό τμήμα στο Ρίο, ώστε να μην πλημμυρίσει, ενώ κλήθηκαν να παρέμβουν και σε δύο περιπτώσεις κοπής δέντρων εξαιτίας των ανέμων, στο Ρίο και στο Κάτω Καστρίτσι.

Η δυνατή βροχόπτωση και οι ισχυροί άνεμοι που έπληξαν την Πάτρα, έβγαλαν τη θάλασσα στο δρόμο, με αποτέλεσμα η περιοχή να καταστεί απροσπέλαστη για οχήματα και πεζούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα