Ν.Παππάς στη “Νέα Σελίδα”: Ο Μητσοτάκης υπονομεύει τη χώρα – Θα αποδοθούν ευθύνες για τη Μάνδρα

Βέβαιος ότι «η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια θα είναι καθαρή από νέα μέτρα, τα οποία» όπως αναφέρει «ορισμένοι εύχονται, και θα στηριχθεί στις συλλογικές αποφάσεις που είχαμε με τους εταίρους αλλά και στους μηχανισμούς και τα “μαξιλάρια” που οικοδομούμε από κοινού» εμφανίζεται σε συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα» ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Εξαπολύοντας πυρά κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «κρυφά μνημόνια φαντασιώνεται μονάχα η Ν.Δ.»,

ενώ επιτίθεται και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για «ανοιχτή υπονόμευση της χώρας», με αφορμή και το δημοσίευμα περί αναφορών της Μιράντας Ξαφά σε επενδυτές στο Λονδίνο. «Τη φανέλα της Εθνικής που ισχυρίζονταν ότι φορούν στο εξωτερικό την έχει φάει ο σκόρος» αναφέρει ο κ. Παππάς.

Για την τραγωδία στη Μάνδρα εκτιμά ότι υπάρχουν ευθύνες που θα αποδοθούν την επόμενη μέρα, και υπογραμμίζει πως αυτό που προέχει είναι «να βγάλουμε τον κόσμο από τη λάσπη και να θρηνήσουμε τους νεκρούς μας», ενώ προαναγγέλλει ριζικό ανασχεδιασμό με συγκεκριμένα έργα υποδομών.

Keywords
Τυχαία Θέματα