ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νοικοκύρης ο Ριμπολόβλεφ…

Ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ έφτασε πριν από δύο ημέρες με την πολυτελή θαλαμηγό του στον Σκορπιό παρέα με στενούς του φίλους για ολιγοήμερη παραμονή στο νησί.

Ο Ριμπολόβλεφ δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή του να αγοράσει τον Σκορπιό και προσκαλεί τους φίλους του στο νησί για να απολαύσουν μαζί τον προσωπικό του παράδεισο.

Σύμφωνα με το Meganisinews.gr η κόρη του Κατερίνα δεν συνοδεύει τον πατέρα της και δεν αναμένεται στο νησί τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Με τη θαλαμηγό μεταφέρθηκαν και αρκετά έπιπλα, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας.

Η

πρώτη φάση των εργασιών ουσιαστικά τελείωσε την περασμένη Παρασκευή 21 Ιουνίου, με το ferry-boat να εκτελεί το τελευταίο έκτακτο δρομολόγιο στο νησί για την απομάκρυνση των συνεργείων που χρησιμοποιήθηκαν για την ανακαίνιση των κτιρίων.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, με άνδρες της ασφάλειας του νησιού να παρακολουθούν διακριτικά κάθε κίνηση γύρω από τον Σκορπιό κατά την διάρκεια της ημέρας, ενώ τη νύχτα εντείνονται οι περιπολίες σε όλη την έκταση του νησιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα