Σαράντης: Στο 5,02% το ποσοστό της Goldman Sachs Group

Στο 5,02% ανήλθε το ποσοστό της Goldman Sachs Group στην εταιρεία εταιρεία Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ, μετά από αγορά μετοχών, όπως δημοσιοποίησε στο Χρηματιστήριο η εισηγμένη.

Ειδικότερα, η εταιρεία ΓΡ. Σαράντης ΑΒΕΕ ανακοίνωσε σήμερα

– δυνάμει της αντιστοίχου ενημέρωσης που έλαβε από την εταιρεία The Goldman Sachs Group, Inc. – ότι, λόγω αγοράς μετοχών, το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου που ο μέτοχος κατέχει έμμεσα στην εταιρεία ανήλθε του 5% κατά την 28 Σεπτεμβρίου 2021 και συγκεκριμένα διαμορφώθηκε σε 5,02% (δηλαδή 3.504.524 δικαιώματα ψήφου).

Η Σαράντης διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων το οποίο περιλαμβάνει καλλυντικά ευρείας και επιλεκτικής διανομής, είδη καθαρισμού και συντήρησης και άλλα είδη οικιακής χρήσης, φαρμακευτικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής και βιταμινών.

Η διεθνής παρουσία της εταιρείας εκτείνεται σε 12 χώρες της Ευρώπης μέσω των θυγατρικών της σε Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Β. Μακεδονία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Πορτογαλία, Σλοβενία και Ουκρανία, και παγκοσμίως μέσω της έντονης εξαγωγικής δραστηριότητάς της.

Keywords
Τυχαία Θέματα