ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Σε εξέλιξη νέα συνάντηση σήμερα – Ανησυχία για τις αντιδράσεις στον φόρο ακινήτων

(upd)Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος συναντιούνται εκ νέου αυτή την ώρα, για να προετοιμάσουν τις συζητήσεις με την τρόικα, αλλά και να βρουν τρόπους βελτίωσης ορισμένων κυβερνητικών παρεμβάσεων όπως είναι ο φόρος για τα ακίνητα.

Οι κύριοι Σαμαράς

και Βενιζέλος έχουν λάβει ανησυχητικά μηνύματα για τις διαθέσεις των βουλευτών, που έχουν εξεγερθεί κατά του ενδεχομένου να λάβει η κυβέρνηση νέα μέτρα, αλλά και κατά του σχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα.

Περιθώρια για απώλειες σε κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή δεν υπάρχουν και γι’ αυτό οι δύο άνδρες αποφάσισαν να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία και να κάνουν συνεχείς βελτιώσεις, έως ότου ελεγχθεί η κατάσταση.

Συντονισμός θα υπάρχει επίσης σε όλα τα καυτά μέτωπα των διαπραγματεύσεων με την τρόικα. Στόχος των κυρίων Σαμαρά και Βενιζέλου, που θα βρίσκονται σε επαφή σχεδόν σε καθημερινή βάση είναι να δώσουν μία εικόνα ότι υπάρχει ενιαία στάση και ισχυρή πολιτική βούληση για την εξεύρεση των κατάλληλων λύσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα