ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Τις τρώει η Εφορία – Θα επιβιώσουν μόνο τα υπερδανεισμένα λαμόγια

Μετά το χαμηλό των συνολικών καταθέσεων στην Ελλάδα στα 150,5 δισεκατομμύρια ευρώ τον Ιούνιο του 2012, ακολούθησε άνοδος στα 164,4 δισεκατομμύρια τον Μάρτιο του 2013 και είπαμε…ανασάναμε. Λάθος!

Τον Σεπτέμβριο του 2013 οι καταθέσεις μειώθηκαν στο σύνολό τους στα 161,347 δισεκατομμύρια ευρώ και των νοικοκυριών στα 135,2 δισεκατομμύρια.

Οκτώβριος και Νοέμβριος, με τις …λυπητερές ΦΑΠ 11, ΦΑΠ

12, ΦΑΠ 13, ΧΑΡΑΤΣΙ, δόσεις Φόρου Εισοδήματος, θα είναι ακόμα πιο αρνητικοί μήνες για τις καταθέσεις. Αναμένεται να πέσουν κάτω από τα 160 δισεκατομμύρια.

Αν δε σταματήσει η αφαίμαξη ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ από το κράτος και αν δεν υπάρξουν ΑΜΕΣΑ κινήσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα στην οικονομία, μάλλον δε θα χρειαστεί να …μας ρυθμίσουν ή να μας διαγράψουν κανένα χρέος οι δανειστές. Μέχρι άλλωστε το καλοκαίρι στο οποίο μας παραπέμπουν για τις σχετικές αποφάσεις, θα έχουμε…ξοφλήσει μόνοι μας…

Οι μόνοι που θα επιβιώσουν, είναι ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που υπερδανείστηκαν για τις επιχειρήσεις τους, έβαλαν το χρήμα στην…από μέσα, βρέθηκαν όλοι με κόκκινα δάνεια στις τράπεζες , αιτούντες ρύθμιση για να μην τις κλείσουν και οι ίδιοι, προσωπικά…ζουν και βασιλεύουν.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα επωνύμων λαμογίων, ουκ ολίγα και στο χώρο του Τύπου. Δείτε ποιοί δεν πληρώνουν εργαζόμενους, ποιοί έκλεισαν (δήθεν) τις εκδόσεις τους και παρακολουθείστε στα blogs και στα life style έντυπα ή εκπομπές το πως ζουν, που ζουν και που ταξιδεύουν…

Keywords
Τυχαία Θέματα